Carbon
2600-3000 L 800 B mm

Prachtig hoe zaken samenkomen in één ontwerp. Het toppunt van relaxen is heerlijk badderen, maar ook het ontspannen wegdromen in een hangmat is heel rustgevend. Vessel is de geweldige combinatie van deze twee! Dit hangmat bad lijkt me niet alleen geweldig om in te liggen, het staat ook prachtig in een moderne badkamer die de ruimte heeft. Wat kan een mens zich nog meer wensen na een lange werkdag.

Vessel is gemaakt van carbon en sterk genoeg om twee mensen inclusief water te dragen en wordt bevestigd aan de muur zoals een hangmat. Dit bad hangt dus volledig vrij van de grond. De faam isolatie van het bad zorgt ervoor dat de temperatuur van het water lang aangenaam blijft. Uitgebadderd? Met een drain kun je het water weg laten lopen in het putje in je vloer.

 

hammock-bath-3

Bad Vessel is ontworpen door Splinter Works, een duo uit Engeland dat sinds 2009 actief is. Hun missie is om experimentele meubelen en interieurs te ontwerpen die wel hun functionaliteit behouden. Met dit bad zijn ze daar wat mij betreft zeker in geslaagd!

Vessel is naast het getoonde zwarte model ook leverbaar in rood, geel, roze, brons en zilver.