“Je krijgt nooit een tweede kans om een verpletterende eerste indruk te maken”

Wil jij je woning graag snel en tegen de beste prijs verkopen? Een aantrekkende woningmarkt vraagt om een doelgerichte aanpak; opvallen, eruit springen en de juiste doelgroep aanspreken vanaf het eerste moment.

Wat levert verkoopstyling op? Je wilt liever geen geld meer steken in een huis wat je toch gaan verlaten. Een kleine investering in verkoopstyling loont, vakkundig gestylde woningen vallen beter op en worden sneller en tegen een hogere prijs verkocht.

Twiist zorgt ervoor dat je woning optimaal gestyled wordt en hiervan krijg je 24 prachtige foto’s op USB om je woning optimaal te presenteren op het internet. Verder kunnen wij je helpen met het schrijven voor de verkoopadvertenties, finishing touch voor een open dag en het verzorgen de rondleiding door je huis.

Geheel vrijblijvend, kosteloos dus, komen we de mogelijkheden bespreken. Aan de hand van een bezichtiging maken we een heldere offerte, waarin we een gedetailleerd overzicht geven van de benodigde werkzaamheden en de kosten van een eventueel accessoire pakket.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.